Megtelt a Cziffra György Zeneiskola díszterme április 14-én (szombaton) délben a Kovács László Kertbarát Kör hagyományos éves házi borversenyének eredményhirdetésére. A több mint 1200 főt számláló Kertbarát Kör tagja összegyűltek, hogy meghallgassák a szakmai zsűri értékelését a benyújtott borokról, majd a teljes délutánt betöltő program ideje alatt meg is kóstolják a győztesek és a helyezettek kiváló borait.

A délután Gemela Elvira elnök, Dr. Szent-Miklóssy Ferenc országos elnök valamint Gromon István polgármester köszöntő beszédeivel kezdődött, majd Fogarasy Attila tanár úr szavalta el és énekelte az erre az alkalomra írt verseit, dalait. Ezután következett a borverseny eredményhirdetése. Szauter Gyula, a zsűri elnöke értékelte a benevezett borokat, majd Gemela Elvira elnök és Weiszer Éva alelnök átadta a bronz, ezüst és arany okleveleket a díjazottaknak. A díjak átadása után kulturális program következett, az Adenssa Sporttánc Egyesület csoportjainak, valamint a Pilisvörösvári Nyugdíjas Klub Rozmaring Tánccsoportjának és a Nyugdíjas Klub Margaréta Tánccsoportjának táncbemutatóival.

A kulturális program után közösen megebédeltek, majd a borversenyt – és ezen keresztül a Kertbarát Kört – támogató vörösvári vállalkozók által felajánlott tombolatárgyakat sorsolták ki. A jó hangulatú délután zenés-táncos mulatsággal zárult.