Az önkormányzat által fenntartott főzőkonyha a közétkeztetésen túl (naponta közel 1600 adag étel a városi intézmények részére) külsős partnerek számára is teljesít megrendeléseket, és magánszervezésű események étkeztetési igényeinek kiszolgálását is vállalja – legyen szó akár esküvőről, ballagásról, név- és születésnapról, osztálytalálkozóról, keresztelőről vagy egyéb rendezvényről. Az ilyen jellegű összejövetelek megrendezéséhez a Friedrich Schiller Gimnázium 100 fős étkezője szolgálhat helyszínül, amelyet igény esetén ki lehet bérelni.

Az elkészített ételek kiszállítása is megoldott, melegen tartó edényekben, saját gépjárművel. Erre a célra egy Fiat Doblo személygépkocsi és egy Ford Transit kisbusz áll a főzőkonyha rendelkezésére, ezért lehetőség van a konyha szolgáltatásainak igénybe vételére a helyiség bérlése nélkül is. A konyha biztosítani tudja továbbá nyári táborok étkeztetését is – akár napi többszöri étkezéssel is. A főzőkonyha külön gluténmentes konyhával is rendelkezik, így a speciális igények teljesítése is megoldott.

Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretné a főzőkonyha által nyújtott szolgáltatást igénybe venni, vegye fel a kapcsolatot Karácsony Lajosné élelmezésvezetővel a konyha@pilisvorosvar.hu e-mail címen! A gimnáziumi étkező bérlésével kapcsolatos részleteket a Friedrich Schiller Gimnáziumban Lampert Andrea gazdasági vezetővel a 06-26-530-424 telefonszámon lehet egyeztetni.