Szerdán változóan napos-felhős időnk lehet, néhány órás napsütéssel, délutáni gomolyfelhő képződéssel.  Csapadék nem lesz. Az ény szelet napközben időnként erős lökések kísérhetik. Gyenge hidegfront alakítja időjárásunkat. Délután 11 fok várható.

Március 15-én, csütörtökön a nemzeti ünnepünk napján hajnalig kevés felhő lesz az égen. Hajnaltól nyugat, dny felől erősen megnövekszik a felhőzet, és reggeltől – kora délutánig kisebb eső, zápor lehet. Délután nyugat, dny felől már szakadozik, majd csökken a felhőzet, újabb csapadékot nem várunk, legfeljebb csepergő eső lehet már csak. Délutántól párássá válhat a levegő. A déli, dk-re forduló szél élénk lehet. Reggel 1 fok, délután 10 fok várható.

Pénteken a nap első felében borongós időnk lehet, hajnaltól – délig jelentős esővel, záporokkal. Délután dny felől már csökkenhet a felhőzet, újabb csapadék éjszakáig nem alakul ki. Csak kevés napsütés várható. A dny szél élénk lehet. Időszakosan párássá válhat a levegő a nap folyamán. Reggel 4 fok, délután 9 fok várható.

Szombaton egy markáns mediterrán ciklon érkezhet térségünk fölé. Hajnaltól már kiadós esőzés, záporok kezdődhetnek, majd délutántól, estétől, ahogy zúdul be ék felől a hideg levegő viharos ék szél kíséretében, havazásra válthat át a csapadék formája. Mennyisége bizonytalan, de kiadós havazás is lehet egész este és éjjel, további erős-viharos ék széllel, hófúvással. Estére már csak -2 fok valószínű.

Vasárnap erősen felhős ég lehet, kevés napsütéssel. Havazás, hózápor előfordulhat, nem nagy mennyiségben. Drasztikus lehűlésre lehet számítani. Az ény szél erős lehet. Reggel -5 fok, délután -2 fok valószínű.

Stéhli Balázs előrejelzése alapján